Followers

World Clock

>

Sunday, August 22, 2010

Skinny

Klu kat skola dlu aku benci giler tgk bdk2 skola yg kecikkan suar skola dorg. Suar2 skola yg telah dikecikkan ni akan diberi gelaran 'Suar Cikang'. Mata aku msti sakit tgk bdk2 yg pakai suar cikang ni pasal buruk benor aku tgk dorg pakai. Patu aku kutuk2 ag klu dorg nk berak msti payah giler pasal yela klu nk londehkan suar msti SEKSA ABADI ! Tapi itu semua dlu. Skang ni Encik Azam Baizen kiter sgt menggemari malah MENGGILAI akan suar2 skinny ni.

Aku pantang betol nampak laki yg pakai suar skinny ni. Msti aku jeles je keja. Kadang2 2 nk je aku tnya 'Excuse me, nice pants! Beli katner ea?'. Klu kat Yuyayiea tu aku cukup PANTANG tgk mamat2 Indon kat sini. Dorg smua pakai skinny je memanjang. Siang malam pakai suar ni je. Dlm pala aku mentang2 la negara ko ader byk jual suar rejected yg murah bolela ko beli byk2. Tgkla satu ari nt aku g BANDUNG aku shopping smua suar skinny yg ader jual kat sana. Haha. Slalunya aku shopping suar kat TOPMAN and ROMP pasal kat sni je aku rasa suar skinny dier cantek n affordable. Nk shopping kat LEVI's mmg aku duk try2 je la jeans kat dlm ni patu blaa r. Klu nk beli kim salam jela. Takder duet abg2 oiii nk beli. Rmi gak org ckp kat aku suh g Sg. Wang tapi aku tak reti r shopping kat Sg. Wang. Sg Wang mmg best nk shopping but aku tak suka jalan2 kat sini pasal aku pening. Kedai dier merata2 n jalan dier bercabang2. Aku ritu g Sg Wang jalan kuar pon aku tak jumpa apatah ag klu nk cari kedai2 dier kat dlm ni. Haha hopeless giler ! So saper2 yg taw store mana jual skinny yg smart2 n agak affordable, pliz PLIZ bgtau aku k.

Btw tadi aku tetiba je nk google n tgk design2 skinny jeans. Here are some skinny-ies yg aku minat wich I found at Levi's website.


Super Skinny 510™ Trousers - Chinchilla


Skinny 511™ Jeans - Polished Grey


Skinny 511™ Cords - Urban Green


Skinny 511™ Cords - Demitasse


Super Skinny 510™ Trousers - Chinchilla

Byk ag skinny-ies yg lawa2 aku minat. Klu saper2 yg minat skinny gak korg ley tkn kat sini klu nk tgk other skinny yg Levi's jual. Smuanyaaaaaaaaaaaa cantekkkkkkkkkk bg aku. Naperla aku bukan anak jutawan ? Klu tak dah lama aku borong smua suar2 ni kat Levi's. Hehe.

Ari selasa n rabu ni aku ader mid-term Management n History of Malaysia 2. Aku tak stat2 study ag n aku rasa malaaaaaaaaaas giler nk study esp Management. Aku tiap kali masuk klas MGT ni msti aku blur n duk melopong je kat dlm klas. Bdk2 len smua hepy je n dgr btol2 kat dlm klas ap yg lecturer aku ajar tapi lak takle masuk ap yg lecturer aku ajar. Ni br MGT belum lagi subjek BBA len yg level2 atas cm OB n Marketing smua 2. Mau crashed otak aku rasa nt. Dah jadi cmni mulala dah timbul rasa nyesal minor BBA ni. Tapi nk wat cmner dah minor pon kan teruskan je r. Taknk r jadi org yg melepaskan batuk di tangga.


Smgt Ramadhan


PS1 : Aritu dua ari berturut2 jumpa Mcda n Nik Nor Nadiah. Mcda bising btol panggil aku soh aku lanja dier smua la. Haha

PS2 : Dah jual my beloved iPhone 3GS. Pembelinya adalah guitaris Yuna. Artis tuhhhh beli iPhone aku ! Hehe. Tapi sedey pasal dah takder gadget kesayangan. Huuuuuuuuuu.

PS3 : Duet dah abes ! Takle nk shopping raya. Huarggghhhh !

No comments:

Post a Comment

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...