Followers

World Clock

>

Saturday, August 14, 2010

2 Rasional

PERHATIAN: BAGI PENGUNJUNG2 BLOG AKU YG MERASAKAN DIRINYA BEKAS PELAJAR 2 RASIONAL SMKSP TAHUN 2003, ANDA DIWAJIBKAN UNTUK MELIHAT GAMBA2 YG TERTERA DI BAWAH ! ! !

Baru2 ni ader org tag gmba aku kat Facebook. Patu aku bukak r page org tu gmba ap yg 'dier' tag aku. Tgk2 aku terkejut beruk eh GAMBA AKU TIME KAT SKOLA DLU wich aku tak pnh tgk pon sblm2 ni! Aku mula2 tak ingt langsung gamba ni time bile tapi pas dah tgk gmba2 len yg dier upload ni br aku ingt skit2 tapi blur2 ingatan. Patu aku pikir sape 'dier' ni sbnrnya pasal time dier add aku dlu aku men approve je tak tau sape sbnrnya dier. Den aku tgk mutual friends dier smua byk besties aku den aku tnya la Mirul kat YM. Upa2nya brla aku pasan 'dier' ni Sir Rahim yg ajar English klas 2 Rasional dlu. Yang peliknya kat FB dier tak letak byk gmba dier sndri n byk gmba org len je. Ader satu gmba ni gmba poskad hari raya wich aku rasa dier buh gmba dier n bini dier tapi aku tgk len benar muka dier spt ap yg aku ingt dlu2. I guess people did really change. Aku tak ingt sgt pasal Sir Rahim. Yg aku ingt dier ajar klas aku jd ckgu ganti pasal Teacher Hamizah cuti bersalin. Dier ni sgtla baek orgnya dan slalu bagi markah tggi2 time test or exams. Aku ingt ag aku penah dpt dpt 80 lbey ke 90 4 English exam wich aku BANGGA giler n tayang2 kat classmates aku. Haha. Patu aku ader ingt gak yg Gjart penah bgtau time dier jd ckgu ni dier dah ader gf bdk Yuyayiea n dorg ni mmg kapel Islamik r tak penah jumpa, sms, dating wich time tu aku budak2 ag n so NAIVE n aku pon caya la. Hehe. Neway korg tgk jela gmba2 kat bawah2 ni. Oh gmba ni aku rasa time last day Sir Rahim kat SMKSP n kiter wat special majlis perpisahan utk dier.


Zul, Yan, Tasha n A2Z. Eh eh Yan muka ko innocent giler time ni ! Haha

Syakey and Madyha.

Syafiq, Fifie and Nuek

Mirul, Aku n Elnur while kat blakang Pdod, Izmi and Abet. Elnur KURUS GILER BUBBY ! ! Hehe

Safwa and errr aku xingt saper nama minah sblh dier ni. Haha

Hasanah, Funna and Ainu. Seriously Ainu u have changed so MUCH ! Haha


Nuek and Jerr. Jerr kecik gile dlu. Haha

Awyn, Dinah and Zati

Yan and Aku jd Emcees. Seriously I never realized dat I am THAT SKINNY time skola dlu ! Hahaha

Bdk2 laki klas 2 Rasional dlu2 nyanyi lagu nasyid. Waa soo terpelihara. Hehe. Tak ingt la plk time ni nyanyi lagu ap ea.

Mirul, Hanis and Izmi.

Fifie, Sam, Abet, Pdod and Acap as percussionists.

Gamba ramai2 pas wat perfomance for Sir Rahim.

Yes pictures contain thousands of memories. Hehe


p/s: Smlm dpat jumpa Wawa ag ! ! Hehe. Wawa trun KL ag pasal dier nk tgk Mak Cik dier baru bersalin. Wawa msg aku ajak bukak puasa sama2. Demi Wawa, aku sggp je jumpa dier wlupon aku kena merempit ke KL smata2 nk jumpa dier. Dier smpi dlm kol 4 cm2 n kitorg jumpa kat Sogo. Sblm bukak puasa aku tmnkan Wawa shopping kat Sogo. Macam2 la dier beli. Den kitorg bukak puasa kat Mcd. Wawa makan GCB while aku makan DOUBLE GCB. Masing2 sangap makan GCB. Hehe. After dat, Wawa tmnkan aku beli jubah kat Jalan Masjid India. Dahla time tu tgh hujan renyai2 tp kitorg redah je. Oh aku beli jubah ni pon pasal aku tgk ramai sgt bdk laki Yuyayiea pakai jubah time g tarawih wich dah macam fesyen Busana Muslim kat Masjid Yuyayiea tu n aku kenala ikot trend gak. Haha. Seb bek aku bwk Wawa n dier byk tlg aku duk pilih jubah mana n kale ap yg seswai dgn aku. Pas dah jalan2 kat Masjid India kitorg balik. Wawa balik dgn aku n kitorg merempit naek moto. Dier ckp ni first time dier nek moto malam2 jalan2 kat KL. Hehe. Time odwy balik aku tnjk kat Wawa area2 Kepong like jalan ni g umah Duma n Jusco tmpt aku kerja dlu. Aku anta dier balik smpi umah mak cik dier kat Bandar Sri Damansara. Since Wawa minat Hindustan gak (br aku taw dier lagi expert n dah minat lama dah upanya Hindustan sejak dr kecik ag) aku kasi dvds wich aku burnkan movies hindustan yg br2 kat dier. Best sgt dpt jumpa Wawa ag.



8 comments:

  1. weyh! fucked up gile masa dulu. aku pun sumpah tak perasan muka aku innocent gile doe.

    biasa kalo orang tagged gamba aku masa skola rendah/ high skool ni memang aku untagged je. malu sialll.

    hahahha

    ReplyDelete
  2. Azam!!!!!!!!!! thanks untuk entry ni!! sangat rindu wooo~~

    ReplyDelete
  3. haha aku pon cm terkejot giler tgk gmba aku dlu2..mmg org kena anorexia sgt..haha

    ReplyDelete
  4. wahhh.
    bukan takat aku je tapi SEMUA la boleh katekan dah brubah.
    hehee ala miss la time gaduh2 dulu masa gabung klas.
    takleh lupa!

    ReplyDelete
  5. bagus jugak la cikgu gabungkan kelas kite dulu kan. kalo x takkan aku dapat best friends yg macam ni punya rapat sampai skunk. i love you all la guys. heh

    ReplyDelete
  6. bkn dulu kite benci gile ke pecah2kan klas hahaha. btw azam, ckg tuh nme die kat fb ape? aku pn xingt muka dia~

    ReplyDelete
  7. sejak bler lak ada amek gambar2 ni/ aku tk ingat pon.huhu

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...