Followers

World Clock

>

Thursday, December 3, 2009

The Waiting is Over . . For Now . .


Gosh at last dpt gak check result pada jam 2.45 pagi tak silap aku. Aku ingtkan takkan dpt check langsung result ni r cuz since petang tadi server YuYaYiea mmg jem je keja. Aku check nipon pas dh mkn Mcd dgn Balan cuz aku lapo sgt2 dinner makan roti dgn telor jew wich abah yg wat. Well aku dpt Dean List ag sem ni. Aku rasa aku patut bersyukur but aku unsatisfied skit dgn result aku cuz pointer aku trun skit. I don't mean to boast or cerewet but inilah kesannya klu sblm2 ni syik dpt result sedap2 je soo klu trun skit msti rasa masalah besar je. But still I should thank to Allah The Mightiest cuz always gives me dis rezeki dpt Dean List setiap sem sejak aku masuk UIA since dr matrix ag. Thank YOU Allah ! ! Love YOU so much !

Well aku dh agak dh yg Science of Hadith aku dpt teruk. I am soo close to get C ! Ini smua disebabkan final xam yg aku jawab merapu2 n aku terlepas pandang nk baca chapter dpn2 instead focus kat chapters blakang jew. Skali amik ko kuar chapter dpn2 n bg aku soklan dier senang je cuma aku je clueless giler n blank time nk jawab tu. Besides lecturer Sc of Hadith aku nipon cm payah skit bg markah. Yg paling unexpected skali subjek Rise and Spread of Islam to 132AH ! ! Aku tak sgka giler aku dpt A cuz cary mark time tu klu nk dpt A aku kena dpt 38/40 for final. Nmpknya lecturer aku mmg btol2 tolong aku r or aku mmg jwb dgn cemerlangnya time final. Hahaha. Thanks Dr Ghani! Hehe. Sbjk Islam in the Malay World pon sama tapi yg ni cary mark aku tggi skit r but stil I want to thank Dr Wan Suhana cuz kasi aku wat balik ol da quizzes wich aku byk missed time aku g Paris ritu. Aku sgt hepy dpt dua2 A 4 sbjk History for my 1st semester as History student. Wink Wink Wink Wink. Study Circle pulak aku nk berterima kasih kat Bro Abd Rahman cuz gives me a chance nk tasmi' surah n doa pas aku blk dr Paris n kasi cary mark kaw2nya tggi n wat aku jwb men2 je time final. Hahaha. Yg sbjk len2 pon sama gak n cm dah bole agak2. Hehe. Wlupon Stdy Circle 0.5 je credit hour tapi effect gak woo. Hoho klu korg pikir aku dpt B for tilawah cuz aku merangkak2 baca Quran sory ea cuz Alhamdulillah stakat ni aku rasa aku bole baca Quran dgn lancarnya wlupon kdg2 ader gak sangkut2 n aku tak rajin baca slalu (Ish2 teruknya aku). Bukan sbb tu tapi ader sbb len. Kang klu aku citer wat aib ustaz aku tu lak je n aku mls nk ungkit cuz bnda dah lps pon. Besides nasib bek ustaz tu tak failkan aku klu dier fail mmg aku pakat rmi2 dgn kwn aku g report kat CELPAD. Lagipon Tilawah takder credit hour soo aku tak kesah pon r cuz tak effect pon pointer aku. Pointer aku tu pandai2 r korg kire sndri klu nk taw.

Hmph next semester credit hour aku 18.5. Makin banyak from previous sem n makin mencabar subjek2 dier n aku akn tau pointer aku akn trun ag soo kena pandai2 maintain pointer pani. Oh aku juga dah wat satu resolusi di mana aku berAZAM untuk stat wat collection buku2 History slps aku tgk byk giler buku History best2 kat Kinokuniya. Dis time aku nk baca n btol2 menghayati n tak nk baca den lupa trus cm aku slalu wat sblm ni. Aku nk praktiskan history dlm kehidupan seharian aku. Haha.


p/s: Naper smua lelaki nk jeles klu aku rapat dgn GF dorg ? Bnda ni happen since skola ag. Ohh PLEASE LAAAAAAAAAAAA aku bukan nk rampas GF korg pon! Bodoooooooooooh! Typical narrow-minded man is sooooooo disgusting.

9 comments:

  1. ahahaha. azam, ak ske yg p/s tu. btol3! we're in the same boat. tp tuka ckit la. nape sume pmpn nk jeles kalo rapat ngn bf dowg? bukan nk rmpas bf dowg pn. xhingin ak! hahahahaha. ;D

    ReplyDelete
  2. that means that the guy is normal.

    heh. congrats again,wahai si-kaki-wayang-tiap-hari-geng-dengan-trah-sampai-bagi-aku-jeles-nak-mati.

    ReplyDelete
  3. nape uia update sponsor ko,uia x update sponsor ak?huhu...btw,its so nice to have the 2 words on ur slip eh...hhe...dah lame nk,but x dpt lg...huhu

    ReplyDelete
  4. to raja:
    hahaa akhirnyaa ader gak org yg rasa cm aku..mmg nek giler klu ader org cmni.takot sgt bf/gf dier kena rmps cm ntah paper je..

    to yan:
    thanz yan!alaa mmg r normal tapi perlu ke nk jeles memanjang jew wlupon dah tau perangai aku kot.ni AZAM kot bukan laki2 normal yg pasan diri dorg slalu maskulin men bola suka mengayat pompuan jew keja..aku kan bedah2 cm ko gak..takyah nk rasa tergugat laa laki2 di luar sana dgn aku..

    to myra:
    aku pon pelik cuz aku tgk result ko dier tak tulis pon..insya Allah nt ko dptnya k'eh ko dpt baper?

    ReplyDelete
  5. haha...3.484 je azam...adeh...mmg sedeh sgt...huhu...tp takpelah ak da tried my best...huhu...ko ade g anr and update ape2 kat biodata form ko ke?huhu...

    ReplyDelete
  6. wow skit ag nk DL..msti geram je kan rasa..hehe.eh takla aku takder anta update papepon.tapi aku ader r anta borang stop pt time anta borang jpa.tu je laa..hmph pelik ea'eh biler laa arep tu nk cek result dier tu??

    ReplyDelete
  7. haha...geram gile kut...na sedapkan hati,ak bundarkan je la :P haha...kidding2...erm arep?tatau la plak...huhu...

    ReplyDelete
  8. mmg la ko bukan masculin ke apa azam,tp ko still lelaki. yg sunat masa kecik2 dlu. op coz la chuak. sebab one day mesti ko kawen nye. dengan spe? yang tu kita tak tau. hahahahahaha

    weyh,aku bukan nk back up sgt lelaki tu tau. neway,aku still jeles dgn korunk yg slalu kuar.

    ReplyDelete
  9. ko nk practice history in real life?
    waa dah mcm robert langdon (btol kn ni nme die?) dlm dan brown nye series lak kn~

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...