Followers

World Clock

>

Sunday, July 5, 2009

Kena LAgi Daa . .

Skali ag aku kena tag dgn Tqah aka Nurul Atiqah bt Mohamad(cmni ea eja nama bpk ko?sory klu salah!hehe) or TQAH CM ! !(dlm hp aku bubuh nama ko Tqah UIA sajorh).Ko ni mmg suka tag aku kan..yela2 aku wat laa utk ko ni..

Btw aku taknk copy gmba award tu.Buruk r wat nyemak kat posting aku ni.Muahaha..

>> 5 fakta menarik tentang pemberi award nih..

* Kwn UIA n sama kos HS dgn aku. Salah satu gal-friends HS yg aku rapat.Hehe

* Sgt rajin balas msg orang sooo klu korg msg dier ni takyah riso kompem dier balasnya r..

* SGT PEMALAS nk kuar dr blik klu dah duk kat dlm tu even tho nk g makan skali pon. Sanggup berlapar semata2 malas nk trun dr blik..PomPuan2..

* Pernah dpt 29/30 for Mid Term Psych 1010 Introduction to Psychology..DIVA ! !

* Pernah langgar keta org sblm g final exam Introduction to Mass Communication.Ish22 sian dier..


>>Tulis 10 fakta/hobi tentang diri sndiri sbelum memilih penerima award seterusnya..(Aku nk bg 5 jew r..malas nk wat pjg2..Haha)

*Makanan ruji adalah McDonalds (everyone who knows me noe dis) selaen drpd nasi atau ayam goreng.

* Currently addicted to Walls Mini Poppers yg strawberry !


*Tgh dilema nk beli Iphone takpon Nokia Express Music 5800 klu dah ader duet nt.

*Cuti ni tiap2 ari aku bgn kol 3pm.


* It's all about Harry Potter.

>> pilih penerima award seterusnya..n describe tentang mereka..

Malas nk bg award2 kat org.Aku sorg dapat ckup r.Lalalala........


p/s: Ingtkan kat TGV or GSC ader jual box set Popcorn Combo for Transformers..Br nk beli wat collection.huhu.Mintak2 time HBP kuar dier jual ! Hihihi..


Koleksi popcorn combo yg aku minat n beli.tak byk pown.Hehe..

2 comments:

  1. oit...xyah la mention ak nyer marks tuk psych..segan weyh..huhu..ko lg diva..pelak ak..huhu...pas2 siap mention ak xcident..kuang asam ko zam...npe xltk skli date n tym ak xcident 2??hahaha..psl msg 2...xdela ak rjin sgt bls..kalo ak mls...ak xbls gak..ikut mud..haha

    ReplyDelete
  2. haha..biarlaa blog aku suka atilaa aku nk tulis ap pown..hehe.ala sajer2 tulis pon nk manja2 dgn ko..muahahaha..ape plak ko lagi diva..aku biasa2 sajorh..klu aku ingt tarikh kiter final mass comm tu dah lama aku tulis..hehehe

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...