Followers

World Clock

>

Friday, November 22, 2013

Hampir Gagal

Semua berubah. I wasn't expected at all that my life is going to be like this. Ak x suka langsung duk sini. In fact, suddenly the so-called Dream is no more Dream. I think I'm going to fail my MA. deep shit and yes seriously. 

Depression je keja. Sumpah rasa menyesal wat MA. Patut ak diam2 je duk Malaysia. Takyah nk berangan sgt dtg sini. I thought I was ready but actually I never ready. Abeslaa ak. Im gonna crush my parents and family dream and hope. 


p/s: Yg paling tak tahan tuh smpi skang kot ad suicidal thought. WTF gile.

4 comments:

  1. bro, chill la. sekarang dah ada kat uk yeah ? saya scholar JPA, skrg ni tengah buat Alevel. Susah cam gampang. Degree nanti insyallah nak buat history. Ada email tak ? Saya nak tanya psl history kat uk

    ReplyDelete
  2. omg kenapa ni. boleh x awak cerita kan semua bnda yg berlaku sampai awak fikir cmtu sbb sy pun ade bercadang nk study kt situ huhu.peer pressure ke or mcm mn ye hope dpt update entry ..

    ReplyDelete
  3. Hi azam. aku just strangers somewhere yg bloghopping then terjumpa blog ni. Kagum giler dengan your passion about history. Relax and calm down. InsyaAllah Allah akan permudahkan your master. Always think positive. aku tahu cakap think postive tu senang but then kau yang hadap benda tu dekat sana dan real situation tu kau jer tahu cuma don't give up, take time to relax and find back your spirit. For sure ramai yang doakan kau dekat sana. Just smile and keep calm. Tak ramai orang yang minat pasal history and humanization ni and you are the lucky one. btw UIAM tu cantik, aku suka environment kat situ.

    ReplyDelete
  4. Salam azam..maybe u should remember..ak yazid classmate form 2 dl..chill bro.i have the same experience being alone with french people even ak sendiri xpndai ckap french it was disaster dude..but chill out bro..ak taursaan jd org plg stupid dlm classs and fail almost all the paper.hahahaha it was very painful memory but now it become sweet..this challenge come from Allah to make us stronger..je te prie.tu vas bien..bon courage mon ami..

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...