Followers

World Clock

>

Saturday, September 25, 2010

Something Bout Love

Aritu teaser trailer je kuar n aku dah post pon kat blog aku n br2 ni da official trailer for Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 dah kuar. Seyes dis trailer ni lagila wat aku membuak2 n dah tak keruan cm monyet duk terpekik sorg2 tiap kali tgk trailer ni pasal tak saba sgt nk tgk movie ni. Cptla abes semester ni n cptla bulan 11 so dat I don't have to wait anymore to watch my most anticipated movie of the year.

So here is da new OFFICIAL trailer of Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1





Yg ni pulak TV Spot trailer Deathly Hallows Part 1




Eid celebration ritu sgt best. Of kos la plg best skali dpt konvoi ramai2 dgn my besties aka SMKSP friends. Start konvoi kol 11.30 am cm2 n abes dlm kol 12 am kat umah ckg rajiah. Sepanjang konvoi ni kitorg start dgn g umah Awyn den to umah2 berikutnya in order wich are Afiq, Ratu, Pn Noraizan, Erisya, Elnur, Natasha n last kali umah ckg Rajiah. Sian ckg rajiah kitorg dtg lmbt umahnya pasal kitorg smpi dlm kol 11pm but she really glad dat ol of us visited her house. Oh umah ckg rajiah sgt romantik n cool time waktu malam. SGT tenang n aman n sejuk je aku rasa. Hehe. Kat bawah ni ader a few pictures time konvoi ritu courtesy of Yan, Zul and Shahrul.

Umah Awyn

Umah Afiq

Umah Ckg Rajiah


Umah Pn. Nor


Umah WEEKEND Erisya

The Boys

The Girls

Tahun ni juga kwn2 yg duk perantauan n yg dah lamaaa giler tak jumpa kitorg dpt pon jumpa akhirnya stlh bertahun2 tak jmpa. Hehe


Hanis London n Pdod Cairo

Mysara bini Hanis. Ops !

Erisya Kampung eh Erisya Cairo. Tersasul lak. Hehe

Safwa UK

Aisyah Idris Kuantan

Una Ganu


Last but not least smua ini takkan terjadi klu usaha saper lagi . .


Trah n Me. The 'couple' dat will likely to last forever. Hahaha


Mirul da Askar / Thon Guy


PS1: Dah lama tak wat post baru pasal bz dgn kerja2 mengarut universiti yg tak abes2. Urgh biler laa nk 'kuar' dr YuYayiea tu?! Yucks!

PS2: Islamic Museum Arts Malaysia AWESOME nk mampos ! Kompem nk praktikal kat situ nt. Hee

PS3: Sgt suka ol my favourite series have returned esp Glee ! Hehe

3 comments:

  1. me like it.. haha

    ~athirahazni~

    ReplyDelete
  2. trialThon,maraThon,dualThon. tu yg aku pggl ko Thon guy..hehe

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...