Followers

World Clock

>

Sunday, February 14, 2010

Back is Good . . I Think

Setelah lama berpikir dan duk browse blog2 org je keja akhirnya aku decide utk menghidupkan blog aku ni balik. People kept ask me why I deleted this blog before this n aku just jawab "Well ader satu hari tu aku emo n tibe2 je aku rasa nk delete blog ni soo aku delete r". It's true but as usual I always conceal da truth when I speak about something personal to my friends or other people. They have to figure it by themselves. Sometimes I felt it is not fair dat I always get to know about personal life of my friends but they never noe mine. Haha. Besides, tgn aku ni dah takleh tahan nk menaip dah. Byk je bnda je nk citer aku rasa. Hehe.

Updates?Sblm2 ni byk je rasa nk cite tapi time dah menaip kat new post ni taktau nk stat dgn ap or nk taip pasal ap. Hmph. For starters I would like to thank to anyone who wish me Birthday wishes time bday aku 9 Feb. Tak kesah la korg wish lmbt pon aku still appreciate it. Also to kwn2 yg bg hadiah kat aku, aku rasa sgt hepy dpt hadiah from korg. Ntla aku tgkp gmba adiah2 yg aku dpt n show off kat blog ni. Tak nk letak skang kat dlm blog cuz ader yg tak dpt ag wlupon dah 7 hadiah kot aku dah dpt. Hahaha. Bg aku byk gak r tu. Nt time bday korg aku balas blk ea. My sister ritu dah kawen n I was super duper hectic n penat giler time dier kawen. Alhamdulillah smuanya berjalan lancar. Aku dah ader anta borg minor BBA n skang ni tgh tggu result dpt ke tak. After raya cina ni nk kena g opis deputy dean tnya dapat ke x pasal pre reg period nk dekat dah soo klu bole nk la add subjek BBA starting next sem. Cuak gak nk laja accounting balik. Intan duk tak abes2 ckp kat aku bdk2 ICT smua fail je amik accounting. Adoooy. Den ap ag ea updates? Haa aku dah bankrap soo pani mmg kena thn dr excessive shopping tiap kali klu aku kuar g malls. Hish. Aku br je tgk muvie Valentine's Day kat KLCC n ia tersangatla best smpi aku gelak terbahak2nya kat dlm panggung tu. Dah lama tak tgk romantic comedy muvie yg klaka n best. Plus aku rasa audience dlm cinema aku tu pon smua sporting n gelak je time scene klaka2 wlupon scene tu biasa je. Oh yeah aku g tgk citer ni dgn Myra berdua. It's really nice to hangout with her tho wlupon ni first time aku kuar dgn dier. She even blanja me Big Apple doughnuts. Yum2. Kitorg kuar nipon tak plan betul2 sbnrnya just men kuar je after aku text dier tnya psl dis movie. Soo sory la ea Adda aku tak g umah ko tgk abg ko kawen pasal aku g tgk wyg. Hehe. Time kat KLCC ni rmi gakla aku terserempak bdk2 UIA as usual n yg plg tak tahan tu aku nmpk Siti n Datuk K. Bukan maen menggeletat dorg dua tu jalan sama2 manja2. I guess tu je la kot stakat ni update pasal aku.

Well here are some updates about some of my Besties (Hey I am still a Paparazi! Haha)

  • Wawa dah tak duk Kuantan n dier dah pindah Kuala Terengganu. Sian dier klu cuti je nk balik umah pani kena beli dua tiket satu from K.Lipis to Kuantan den Kuantan to K.Tganu. It takes berbelas jam gakla nk balik umah je. Dah macam flight aku g London dah ritu. Ohh dier juga bertanding utk JPP wich stands for Jawantakuasa Perwakilan Pelajar for unit or klas dier tapi dier kalah. Dier ckp dier nervous giler bertanding n paling tak tahan dier kena g tmpt2 public kat maktab dier berkempen. Haha. Aku tak dpt bygkan la ko berkempen wa. Dlu kat klas pon ko dah tepuk meja berpuluh2 kali tiap kali ko nk present ni nk g ckp kat depan org rmi. Tapi dier ckp kat aku dier dah kurg dah tepuk2 meja ni. Bole caya ke? Hahaha. Wawa pon masuk PBSM n dier nt nk g Thailand ader kursus. Uuuuu.. Dier dgn Azwan? Well stil TTM (teman tapi mesra). Ingtkan dah couple balik.
  • Bdk2 UITM Diploma cm Ikwan, El n Nun skang tgh final sem dorg. Soo skang ni dorg tgh bz n dilema isi borg UPU n borg nk smbg degree kat UITM. Noon ader bgtau aku yg dier cm interested nk smbg kat YuYaYiea tapi aku just ckp dier buang masa jela ko nk smbg kat YuYaYiea ni pasal sah2nya dier akan abes lmbt pasal UIA nikan byk sbjk2 smpingan yg kena amik. Languages je pon dah makan setahun. Belum lagi sbjk2 IRK, BM, Arab smua 2. Elok2 dua tahun je degree for dier jadi 4 thn. Ikwan lak dier apply smua u yg dkt2 KL. Well bgus la tu senang la aku nk ajk ko kuar nt. Hehe. El pulak skang tgh try nk apply smbg overseas. Uuuuu.. Girlfriends updates for these 3 guys? None.
  • Intan dah makin kurus n lagi kurus dr aku. Berat bdn dier dah trun jd 39 kg je! Gosh aku terkejut giler time dier bgtau aku berat bdn dier trun. Dier ckp brt dier trun pasal dier suka memilih makan smpi dier tak makan kadang2 n jalan g klas. Aku rasa Nadea memilih je makan n siap pnjt gunung tapi takderla berat dier 39kg cm Intan ni. Aku rasa laa. Haish nk kata Syazwan si bf Intan ni tak sumbat dier bg makan aku rasa slalu je dorg ni kuar dating. Haha. Intan ader gak bgtau aku yg Awyn accident moto ritu. Terkejut beruk aku! Dasat gak r Awyn accident but Alhamdulillah takder r parah. Huu.
  • Una skang jadi Bendahari for MPP. Dier kata dier saje2 je bertanding tgk2 dier menang. Mus pon jadi SU MPP kat UUM. Haish rminya laa kwn aku yg jadi wakil pelajar ni. Bagus2. Moga2 korg dapat laksanakan tugas korg dgn jayanya ea.

Dat's ol for now . .



p/s: I miss my 3GS ! Huarghhh ! Sob2..

6 comments:

  1. asal namer blog ko skrg from paris with love...huhuhu
    best ker citer tu....

    ReplyDelete
  2. eh tadi aku kasi comment ko pakai user aku ker..huhuhuhu
    baru perasan adek aku nyer account

    ReplyDelete
  3. aah ko guna id adek ko for 1st comment r..hehe..saje je bg nama blog from paris with love..cm sedap jek bunyi dier..aku tak tgk ag pon citer tu..haha

    ReplyDelete
  4. chantek...
    ak dgn bangganye, tgah pkir2 nk quit mpp tuh..
    hish, majlis penyusah pelajar tol.
    hehe..

    ReplyDelete
  5. azam wlcme back!!:). eit bf ak ewan la, bukan syazwan, haha. ko ni da brkali-kali ak sbut pn ko bleh trslap, hehe. p/s: hp mahal cpt rosak, ops!:D

    ReplyDelete

HaaA Ngomel JAngan TAk NgomeL !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...